TARKASTUSKANSIO.fi

Mikä on Tarkastuskansio?

Lyhyesti

Tarkastuskansio.fi on web-pohjainen työkalu LVI-kuvien sähköiseen tarkastamiseen.

Tarkastuskansio.fi luotiin yhteistyössä Fortum Oyj:n kanssa helpottamaan LVI-kuvien lähettämistä ja vastaanottoa LVI-suunnittelijoiden, LVI-urakoitsijoiden ja tarkastajien välillä. Palveluun rekisteröitynyt suunnittelija tai urakoitsija voi lähettää suunnittelemansa kohteen suunnitelmat tarkastettavaksi palvelua käyttävälle energiayhtiölle. Tarkastaja hakee lähetetyn kuvatiedoston palvelusta, tarkastaa sen ja lähettää tarkastetun version samasta tiedostosta takaisin palveluun.

PDF PDF

Tarkastuskansio ottaa vastaan PDF- ja DWG-tiedostoja ja jakaa lukuoikeuksia näille tiedostoille kohteen ja käyttäjätyypin mukaan

  • Tarkastettavat ja tarkastetut suunnitelmat ladataan palveluun, jossa ne pysyvät tallessa ja järjestyksessä. Ei sähköpostien liitteissä.
  • Palvelu on suunniteltu vain LVI-suunnitelmien sähköiseen tarkastamiseen. Se on selkeä ja yksinkertainen käyttää.
  • Kohteen kaikki tiedot ja suunnitelmat ovat tavoitettavissa milloin vain ja mistä vain
  • Jokaisesta kohteesta jää talteen tarkka historia - "kuka teki mitä ja milloin?"
  • Tarkastuskansio.fi on ns. pilvipalvelu, jolloin ylläpitovastuu palvelimista on palveluntarjoajalla

Ominaisuudet

  • Rajaton määrä kohteita ja suunnitelmia
  • Energiayhtiö ja tarkastaja määräytyy automaattisesti postinumeroalueen mukaisesti (tai manuaalisesti kohteen luonnin jälkeen)
  • Palvelu lähettää sähköposti-ilmoitukset kaikista muutoksista puolin ja toisin
  • Kohteita voi jakaa useamman käyttäjän kesken. Kätevää isoille suunnittelutoimistoille ja tarkastajien kesälomatuurauksiin!

Tarkastuskansio.fi on Palvelukansio.fi-palvelun sisarpalvelu. Tarkastuskansio jakaa tietoja saman tuoteperheen Palvelukansion kanssa lämpötilausten eri vaiheissa.

Ajankohtaista

25.3.2024
Vantaan Energia Keski-Uusimaa tunnetaan jatkossa Tuusulanjärven Lämpö -nimellä. Yhtiö ja asiointi Palvelukansion kautta pysyvät samana, mutta yhteydenotot tulevat jatkossa tuusulanjarvenlampo.fi-osoitteista.

19.2.2021
Tarkastuskansio palvelee nyt myös Vantaan Energian hallinnoimaa Keski-Uusimaan lämpöverkkoa. Uusi yhtiö hoitaa kohteet postinumeroalueella 04300-04500 ja toimintoja pyörittää uuden yhtiön puitteissa Vantaan Energia. Kaikki Vantaan Energian alueelle voimassaolevat käyttöoikeudet ovat automaattisesti voimassa myös Keski-Uusimaan yhtiön kohteissa.

21.9.2020
Tarkastuskansio-palveluun lisättiin tuki työmaa-aikaisille suunnitelmille. Näin saadaan selkeämmin hoidettua koko kohteen elinkaari Tarkastuskansion kautta avoimesti kaikille osapuolille. Kohdetyyppi valitaan kohdetta luodessa ja energiayhtiö hoitaa kohteen yhdistämisen varsinaiseen kohteeseen.

28.6.2019
Tarkastuskansio-palveluun tehtiin laajempi ulkoasuun liittyvä päivitys. Kaikki kohteet ja toiminnot säilyivät täysin ennallaan, mutta palvelun ulkoasua pyrittiin entisestään selkeyttämään.

27.2.2019
Vantaan Energia ylläpitää nettisivuillaan julkista listaa sopimuksen tehneistä lämpöurakoitsijoista. Kun samat tiedot ovat kuitenkin Tarkastuskansio-palvelussa, jatkossa tämä lista kerätään ja näytetään suoraan Tarkastuskansiosta erillisen lämpöurakoitsijalistan kautta.

7.12.2018
Tarkastuskansion kautta voi nyt lähettää kohteita tarkastettavaksi myös Turku Energian kohteisiin.

8.5.2018
Tarkastuskansio päivitettiin versioon 2.5.6 useiden uudistusten siivittämänä. Tärkeimmät uudistukset ovat:
· urakoitsijoiden yhteistyösopimukset ja SuLVI-tiedot nyt suoraan Tarkastuskansiossa
· tarkastuspöytäkirjojen latausmahdollisuus ja Fortumilla myös virityspöytäkirjat
· käyttöliittymäpäivityksiä

19.9.2016
Tarkastuskansio päivitettiin versioon 2.3.4, joka sisältää muutoksia käyttöoikeuksien käsittelyyn suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden osalta ja muita päivittäistä käyttöä helpottavia parannuksia.

29.8.2016
Tarkastuskansioon lisättiin tuki rakennuttaja-käyttäjien osallistumiselle kohteen elinkaareen. Rakennuttajat voivat antaa kommenttinsa pohja- ja asemakuviin ja heidän palautteensa näkyy kohteen käyttäjille ja tallentuu automaattisesti osaksi kohteen historiaa.

31.8.2015
Tarkastuskansio-palvelu päivittyi. Aiemmin omalla palvelimella olleet Fortumin kohteet ja käyttäjät siirtyivät sellaisenaan Tarkastuskansio.fi-palvelimelle. Kaikki aiemmat kohteet ja käyttäjätunnukset toimivat kuten aiemminkin täällä uudessa osoitteessa.

Samalla päivitettiin palvelu uuteen versioon. Uudessa versiossa on mahdollista kommentoida ladattavia kuvia suoraan latauksen yhteydessä. Kommentteja voi editoida vielä jälkeenpäin tiedostolistan kautta.

1.4.2015
Tarkastuskansio-palvelu esittelyssä Rakentaja.fi-sivustolla

Yhteydenotto

Tarkastuskansio.fi-palvelusta vastaa Nomasi Oy - vuodesta 2007 toiminut vantaalainen LVI-alan sähköisiin toteutuksiin erikoistunut yritys.

Palvelua voi vapaasti kokeilla testisivustomme demo.tarkastuskansio.fi kautta. Ota yhteyttä ja pyydä testitunnukset eri käyttäjärooleja varten.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Ville Könönen / Nomasi Oy
ville@nomasi.com
+358 50 303 2315

Tai täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä!


Kuinka paljon on 1 + 2?
Luotettava Kumppani yritys

Kuulumme Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -ohjelmaan osoituksena että olemme hoitaneet kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet.

Käytämme Lets Encrypt -palvelun sertifikaatteja

Kaikki palvelun selaimen yli kulkeva liikenne on salattu Let's Encrypt SSL v3 -tason sertifikaatilla.

Palvelusta vastaa Nomasi Oy

Palvelusta vastaa Nomasi Oy - vuodesta 2007 toiminut vantaalainen LVI-alan sähköisiin toteutuksiin erikoistunut yritys.

Palvelintilan toimittaa Zoner Oy

Tarkastuskansio.fi-palvelimet sijaitsevat Suomessa Zoner Oy:n laitetiloissa.