Sulje ikkuna (X)

Tarkastuskansio.fi-palvelun yleiset käyttöehdot

1. Yleistä palvelusta

Tarkastuskansio.fi on web-pohjainen työkalu LVI-kuvien sähköiseen tarkastamiseen.

Palvelun avulla kuka tahansa palveluun rekisteröitynyt LVI-suunnittelija voi lähettää suunnittelemansa kohteen LVI-kuvat tarkastettavaksi palvelua käyttävälle energiayhtiölle. Tarkastaja hakee suunnittelijan lähettämän kuvatiedoston palvelusta, tarkistaa sen ja lähettää tarkistetun version samasta tiedostosta takaisin palveluun.

Palvelu tallentaa pdf- ja dwg-tiedostoja palvelimelleen ja jakaa lukuoikeuksia näille tiedostoille kohteen ja käyttäjätyypin mukaan. Palvelu tukee kahta tiedostomuotoa:

Palvelu toimii osoitteessa www.tarkastuskansio.fi. Kaikki palvelun normaali käyttö tapahtuu web-selaimen kautta SSL-salatun yhteyden kautta. Palvelu tukee kaikkia yleisiä selaintyyppejä.

2. Tietojen käyttö

Palvelun käyttäjä sallii lataamiensa tietojen ja tiedostojen tarkastelun palvelun tilaajien toimesta.

3. Ladattujen tiedostojen käyttö

Palvelun käyttäjä sallii lataamiensa tiedostojen tarkastelun kohteen energiayhtiön käyttäjien toimesta. Tarkastuskansio.fi jakaa käyttöoikeuksia ladattuihin kohdetietoihin ja tiedostoihin kohteen energiayhtiön ja käyttäjätyypin perusteella, niin että kunkin energiayhtiön käyttäjät näkee vain omalle energiayhtiölleen merkityt kohteet ja sen tiedot ja tiedostot.

4. Ladattujen tiedostojen säilytys

Palvelun tarjoaja säilyttää kaikkia palvelun tietoja palvelun voimassaolon ajan ja lisäksi vähintään 5 vuotta palvelun lopettamisen jälkeen.

5. Oikeus evätä pääsy

Palvelun ylläpidolla on oikeus evätä palvelun käyttö yksittäisiltä käyttäjiltä.

6. Takuu ja korvausvelvollisuus

Palvelu on käytettävissä sellaisenaan.

Palveluntarjoaja ei vastaa eikä ole korvausvelvollinen palvelun käytöstä tai sen toimintahäiriöistä aiheutuneista suorista eikä välillisistä vahingoista.

7. Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

REKISTERIN NIMI

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

TIETOJEN LUOVUTUS

REKISTERIN SUOJAUS